Velkommen til begravelsesforreningen

En Værdig Afsked - Kastrupvej 69

tlf. 53610355

Bedemand Amager

ring alle ugens dage

Jeg sidder klar ved telefonen

 Høj service og lave priser

København S, Kastrup, Tårnby, Dragør 

Ørestad, Islands Brygge, Christianshavn

Basisydelser, Begravelse eller Bisættelse

kr. 6.985,- Spar kr. 2.995,-

mandag til fredag, mellem kl. 9 og kl. 16 

*basisydelser*:

"Viby" Kiste massiv ubehandlet fyr 

Opstilling af og ilægning i kiste samt 1x rustvognskørsel, Amager, København og omegn.

Honorar som omfatter udfærdigelse af dødsanmeldelse, ansøg om begravelseshjælp, kontakt til kordegn, præst krematorium, kirkegård, blomsterhandler, evt stenhugger etc., tilstedeværelse ved højtidelighed, holde talen ved borgerlig højtidelighed (pårørende skriver selv talen) samt at stå til rådighed døgnet rundt for spørgsmål, råd og vejledning.

__________________________________________________________________ 

Til ovenstående skal man påregne udgifter til:

Kremering ved bisættelse samt eventuel opbevaring på kapel

Eventuelt urne ved bisættelse

Blomster, eks. Kistedekoration, Krans, Opsats, Bårebuket, Farvelroser etc.

Blomstertransport, buketter og kranse fra Højtidelighed i kirke til gravsted på kirkegård.

Urnetransport, transport af urne fra krematorium til kirkegård for urnenedsættelse.

Gravsted, priser på gravsteder er helt afhængig af hvilket gravsted og hvilken kirkegård man vælger. Vælger man eksempelvis gravsted en af den danske folkekirkes kirkegårde, er der forskel i pris alt efter om man er medlem af Folkekirken eller ej - hvorimod hvis man vælger gravsted på en af Københavns Kommunes Kirkegårde. så er det afgørende om man har bopæl i Københavns Kommune og ikke om man er medlem af  Folkekirken.

Gravsten, hvis der er valgt gravsted, hvor der må opstilles gravsten.

Dødsannonce ( r )

Amager Bedemand: Jeg hjælper og guider dig i forbindelse med at arrangere højtidelighed, kontakter præst, kirkegård og søger tilskud til begravelsen.

En Værdig Afsked guider dig - hvad kan lade sig gøre, hvordan passer dine ønsker set i forhold til begravelseslovgivningen.

Jeg yder optimal begravelses service, så du og dine pårørende får en bedre begravelse og kan tage en værdig afsked.

Ring for aftale alle ugens dage også søn- og helligdage

Jeg kommer gerne hjem privat og aftaler alt det praktiske, uden ekstra omkostninger

Samtalen er gratis

Jeg kan normalt være fremme indenfor

1/2 time

Mit navn er Henning Vinløv-Hansen og jeg hjælper med al personlig kontakt og papirarbejde vedr. højtideligheden, dødsanmeldelse, kirkegård, kommune og tilskud op til kr. 11.400,-

Jeg kommer til hjemmesamtale i Tårnby, Kastrup, Vestamager, Store Magleby, Dragør, Ørestaden, Islands Brygge og København S

En Værdig Afsked er en mindre bedemandsforretning, som arrangerer begravelse og bisættelse samt udfører andet bedemandsarbejde, herunder at informere om hvad der sker og skal ske i forbindelse med et dødsfald.

En Værdig Afsked er en FULD-SERVICE bedemandsforretning, hvor du til hver en tid, kan ringe og få gratis råd og vejledning.

Du kan ikke bestille begravelse eller bisættelse ON-LINE hos En Værdig Afsked, det ganske enkelt uetisk at man skal betale inden, at man har fået en fair chance til at vurdere bedemanden.

Undgå prisfælder: hos En Værdig Afsked får du altid et prisoverslag inden bestilling.

 

 

Bedemand Henning Vinløv-Hansen har været ansat og gennemgået bedemandsuddannelse hos Begravelse Danmark A/S og har desuden også været ansat hos Kastrup Begravelsesforretning og Burchhardts Begravelsesforretninger. Bedemand Henning Vinløv-Hansen har været bedemand i 12 år og har i den forløbne tid arrangeret over 1000 begravelser eller bisættelser

En Værdig Afsked, Kastrupvej 69. 2300 København S

En Værdig Afsked - Bedemand Amager, Kastrupvej 69. 2300 København S. Forretningen åbnede d. 1/9 2018. En Værdig Afsked blev etableret i 2015, de første år kun på nettet uden fysisk forretning.

Filips Kirke

Filips Kirke