Begravelse

Hos En Værdig Afsked arrangerer vi højtideligheden, så den bliver præcis, som du har ønsket den.

Hos En Værdig Afsked arrangerer vi begravelsen , så den bliver præcis, som den afdøde og de pårørende har ønsket den. Begravelse eller jordfæstelse, som det også kaldes, er en højtidelighed der afholdes for at tage afsked med afdøde. Ved en begravelse lægges afdøde i en kiste, som sænkes i jorden på kirkegården.

"En Værdig Afsked" Vi hjælper med dødsanmeldelse, kirkegård, kommune og begravelsestilskud fra Udbetaling Danmark.

Erfaren bedemand hjælper med højtideligheden og underretter skifteretten.

Vi er en mindre bedemandsforretning, som arrangerer begravelse og bisættelse samt udfører andet bedemandsarbejde, herunder at informere om hvad der sker og skal ske i forbindelse med et dødsfald.

Den traditionelle begravelse foregår i kirken, og afsluttes ved gravstedet ved sænkning af kisten med efterfølgende jordpåkastelse og salmesang.

I forbindelse med at afdøde skal begraves, skal de efterladte være klar over, at der kan være gravfred på mellem 10 til 30 år. Det afhænger af de materialer kisten er fremstillet af og hvordan mulden er på den enkelte kirkegård. En massiv egetræskiste er der lang gravfred på, da den er længe om at forgå.

Hjælper også med en borgerlig begravelse

En begravelse er oftest et kirkeligt ritual, men der er ikke noget i vejen for, at man kan afholde en borgerlig begravelse. Er afdøde ikke medlem af folkekirken kan der blive afholdt en borgerlig begravelse.

En borgerlig højtidelighed bliver som udgangspunkt holdt i et kapel hvor man selv bestemmer hvordan det skal forløbe. Eventuelt med afspilning af musik, taler fra de pårørende eller lignende.

En typisk begravelse tager i gennemsnit 45 minutter.

Kontakt mig på telefon 53 61 03 55 døgnet rundt alle ugens 7 dage hvis du har brug for en begravelse i eller omegn.

Kontakt osDøgnet rundt - alle ugens dage

Telefon: 53 61 03 55

E-mail: info@envaerdigafsked.dk