En Værdig Afsked

Mit navn er Henning Vinløv-Hansen. Jeg er bedemand og betjener kunder i Hvidovre, Frederiksberg, Valby og København samt på Vestegnen og Amager. Jeg dækker desuden det meste af Sjælland. 

Jeg står til rådighed døgnet rundt, alle ugens 7 dage og samtaler kan foregå enten privat eller i en af vore forretninger. :

Amager:

En Værdig Afsked - Begravelsesforretning
Kastrupvej 69, 2300 København S

Hvidovre:

En Værdig Afsked - Hvidovre Begravelsesforretning
Hvidovrevej 156, 2650 Hvidovre

Med mere end 10 års erfaring, en uddannelse som bedemand og mere end 1.000 gennemførte højtideligheder, har jeg stor erfaring med at svare på de spørgsmål der måtte komme i løbet af processen omkring et dødsfald. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe ganske uforpligtende. Vi sætter en ære i at levere en god, tryghedskabende relation, med empati og tillid i højsædet. 

Som bedemand ved jeg hvor vigtigt det er, at en højtidelighed er arrangeret i overensstemmelse med den afdøde og pårørendes ønsker, da en højtidelighed ikke kan gøres om og skal være unik. Her kan jeg hjælpe og vejlede dig ud fra min store erfaring som bedemand. Jeg er synlig og kan frit kontaktes igennem hele processen, ligesom jeg altid er til stede ved selve højtideligheden. 

Lidt om det praktiske:

Samtaler foregår enten i hjemmet eller i en af vores forretninger. Samtaler i hjemmet koster ikke ekstra. 

Jeg tager mig af alt vedrørende dødsfaldet, det være sig kontakt til myndighederne, kirken/kapellet, kirkegård samt eventuelt præst og krematorium.

Jeg anmelder dødsfaldet, søger begravelseshjælp, knytter eventuelt også din kontakt til blomsterhandler og stenhugger. Jeg hjælper også med at udforme en dødsannonce. Kort sagt, jeg tager mig af alt vedrørende dødsfaldet inden Skifteretten tager over. Ønsker du et økonomisk overslag inden du bestemmer dig for hvilken bedemand du skal bruge, laver jeg altid et pris-overslag. Så har du et reelt grundlag, at beslutte dig ud fra og der kommer ikke ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt.

Nøgleordene er primært tryghed, tillid og service.

Jeg mig til rådighed for spørgsmål, råd og vejledning alle ugens 7 dage.
Du kan ringe til mig døgnet rundt telefon 53 61 03 55.


Se hvad en begravelse/bisættelse koster, klik her
Se udvalgte priser fra Københavns Kirkegårde, klik her
Se udvalgte priser fra Folkekirkens Kirkegårde i Hvidovre, klik her

 

__________________________________________________________________

Kontakt osDøgnet rundt - alle ugens dage

Telefon: 53 61 03 55

E-mail: info@envaerdigafsked.dk