En Værdig Afsked

Bedemand Henning Vinløv-Hansen dækker hele København og Sjælland. 

Vi står til rådighed døgnet rundt, alle ugens 7 dage og samtaler kan foregå enten privat eller i vor forretning:

En Værdig Afsked - Hvidovre Begravelsesforretning
Hvidovrevej 156, 2650 Hvidovre

Med mere end 15 års erfaring og mere end 1.500 gennemførte højtideligheder, har vi stor erfaring med at svare på de spørgsmål der måtte komme i løbet af processen omkring et dødsfald. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe ganske uforpligtende. Vi sætter en ære i at levere en god, tryghedskabende relation, med empati og tillid i højsædet. 

Som bededame/bedemand ved vi hvor vigtigt det er, at en højtidelighed er arrangeret i overensstemmelse med den afdøde og pårørendes ønsker, da en højtidelighed ikke kan gøres om og skal være unik. Her kan vi hjælpe og vejlede dig ud fra vor store erfaring. Vi er synlige og kan frit kontaktes igennem hele processen, ligesom vi altid er til stede ved selve højtideligheden. 

Lidt om det praktiske:

Samtaler foregår enten i hjemmet eller i en af vor forretning. Samtaler i hjemmet koster ikke ekstra. 

Vi tager os af alt vedrørende dødsfaldet, det være sig kontakt til myndighederne, kirken/kapellet, kirkegård samt eventuelt præst og krematorium.

Vi anmelder dødsfaldet, søger begravelseshjælp, knytter eventuelt også din kontakt til blomsterhandler og stenhugger. Vi hjælper også med at udforme en dødsannonce. Kort sagt, Vi tager os af alt vedrørende dødsfaldet inden Skifteretten tager over. Ønsker du et økonomisk overslag inden du bestemmer dig for hvilken bedemand du skal bruge, laver vi altid et prisoverslag. Så har du et reelt grundlag, at beslutte dig ud fra og der kommer ikke ubehagelige overraskelser på et senere tidspunkt.

Nøgleordene er primært tryghed, tillid og service.

Vi stiller os til rådighed for spørgsmål, råd og vejledning alle ugens 7 dage.

Du kan ringe til os døgnet rundt telefon 53 61 03 55.

Bedemand Henning Vinløv-Hansen

__________________________________________________________________

Kontakt osDøgnet rundt - alle ugens dage

Telefon: 53 61 03 55

E-mail: info@envaerdigafsked.dk